5 Ekim 2015 Pazartesi

SEO DANIŞMANI

Seo Danışmanı
16 Milyonu askin ADSL kullanicisi ile avrupanin internet te sayili ülkelerinden olan Türkiye ‘ de google üzerinde basari saglamak icin ”seo” konusu ile yakindan ilgilenmeniz gerekmektedir.
Mecazi halk dilinde seo,  Nedir ?
Google dra yükselmek isteyen web sitesi sahiplerinin basvurdugu yöntemin kisaca adina ”seo” denmektedir.
Google gözü ile seo ne demektir ?
Seo , “arama motoru optimizasyonu” veya “arama motoru optimize edici” için kullanilan bir kisaltmadir. Bir SEO ile çalismaya baslamak önemli bir karardir. Bir SEO, sitenizi iyilestirip size zaman kazandirabilecegi gibi sitenize ve itibariniza zarar da verebilir. Elde edebileceginiz avantajlarin yani sira sorumsuz bir SEO’nun sitenize verebilecegi zarari da arastirmayi unutmayin. Pek çok SEO ve diger acente ve danismanlar, web sitesi sahiplerine faydali hizmetler sunar.
Seo danismani demek sadece web sitenize bir kac link alip bir kac sira yükselten kisiye degil sürekli siteniz ile yakindan ilgilenen ve karsilikli dayanisma ile size web siteniz ile düzenli rapor sunan kisilerdir.

Google güncellemeleri ne siklikla yapilmaktadir, pagerank güncellemelerinin belirli bir tarihi varmidir, pagerank tan sonra çikan trustrank ve mozrank nedir ne degildir ögrenmek istermisiniz ?
Seo danismani web sitemizin içeriginde ön plana çikan yazilarimizdan iki tanesi

WordPress Seo ve joomla seo

konularidir, Tabi sadece bu konular ile sinirli kaymadik bu sizlere “seo” yu en kolay dille anlatabilmek için asagidaki makalemizide okumanizi tavsiye ediyoruz.
Web sitemiz içerisinde seo konusunun yani sira popüler yazilimlar ( wordpress, joomla ) için gelistirilmis olan eklentilerinde tanitimini yapmaya çalisacagiz ilk tanitimini yapacagimiz eklenti joomla sss eklentisidir.

Daha önce sizlere seo araçlari kategorimizde sick submitter programinin tanitimini gerçeklestirmistik, simdi ise çok daha profesyonel ve kapsamli bir program olan senuke x programi hakkinda kisa bir tanitim yazisi hazirladik bu yaziyi okumak için senuke x linkine tiklayabilirsiniz.
seo danışmanı, seo

Link Wheel

Seo danismani sitemiz için son yapmis oldugumuz link wheel çalismasinin ardindan aldigimiz o müthis dönüsün verdigi cesaret ile yeniden bir makale hazirlama geregi duyduk. Link wheel konusunu biraz daha derinlere indirerek bir tekerlekten yola çikarak nasil basari elde edilir bir web sitesi link wheel ile nasil optimize edilir bu konulara degindik, tabi ki link wheel konusu bu kadar degil daha kapsamli yazilarimiz ilerleyen günlerde gelmeye devam edecektir.
seoseo danışmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder